Mora demana que el toc de queda entri en vigor a partir de la mitjanit a Menorca Pel moment, la presidenta Armengol no és favorable a la mesura i és partidaria a estudiar-la a partir de la setmana que ve

Segons ha informat Radio Menorca Ser, la presidenta del Consell, Susana Mora, es mostra favorable a retardar l’inici del toc de queda fins a les 24h. Així ho ha fet saber a Francina Armengol en la reunió que han mantingut.

S’ha de recordar que aquesta mateix dilluns des patronals com CAEB es feia aquesta petició a fi de poder salvar al sector de la restauració, que ja s’ha vist molt perjudicat per les mesures restrictives preses fins ara.

Però la tendència a l’alça dels contagis fa ser prudent a la presidenta del Govern, que de moment no autoritza aquest canvi en l’hora del toc de queda.

Durant aquesta primera setmana es mantindrà entre les 23h i 6h tot i que no es descarta readaptar les mesures de seguretat i sanitàries d’aquí a una setmana.

Per la seva banda, Mora entén les molèsties o el mal estar que pot suposar aquesta mesura a la ciutadania però recorda que la situació de Menorca, tot i ser millor que a altres indrets, ha anat empitjorant de forma notable en les 3 darreres setmanes, on la incidència ha passat dels 25 casos per cada 100.000 als 113 actuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *