La ultraconservadora Amy Coney Barrett pren possessió com a nova jutgessa del Tribunal Suprem als EUA El Senat aprova la seva confirmació a sis dies de les eleccions i consolida la majoria conservadora a l'alt tribunal

Amy Coney Barrett pren possessió com a nova jutgessa del Tribunal Suprem dels Estats Units, al costat del seu marit Jesse Barrett i del president Donald Trump en un acte a la Casa Blanca a Washington, EUA, el 26 d’octubre de 2020.
ACN Brussel·les .- La ultraconservadora Amy Coney Barrett ha pres possessió com a nova jutgessa del Tribunal Suprem als Estats Units. El Senat ha aprovat aquest dimarts la confirmació de la candidata proposada pel president dels EUA, Donald Trump, per 52 vots a favor i 48 en contra. Així, els republicans consoliden la majoria conservadora a l’alt tribunal a sis dies per les eleccions presidencials. Aquest ràpid moviment per substituir a la icònica jutgessa progressista Ruth Bader Ginsburg ha estat fortament criticat entre les files demòcrates, que exigien esperar als resultats dels comicis per fer el relleu en aquesta institució clau als EUA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.