L’ambaixada russa ironitza que a la xifra de 10.000 soldats per la independència de Catalunya li falten “dos zeros” Afegeix que havien d'arribar en avions 'Mosca' i 'Xato' acoblats al Principat "durant la Guerra Civil"

ACN Barcelona .- L’ambaixada russa a Espanya ha ironitzat sobre la presumpta conxorxa de l’independentisme català amb el país liderat per Vladimir Putin per defensar la república catalana que a la xifra de 10.000 soldats amb la qual especulen els investigadors li falten “dos zeros”. Cal recordar que aquesta investigació ha comportat aquest dimecres 23 detencions, entre elles les d’empresaris com Josep Maria Alay i Oriol Soler, i una trentena d’escorcolls. L’ambaixada ha penjat un comunicat al seu compte de Twitter en què afegeix que els soldats havien d’arribar a Catalunya a bord d’avions ‘Mosca’ i ‘Xato’ acoblats durant la Guerra Civil i amagats al Principat fins que fossin requerits.
Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca