Arkofarma llança un kit d’entrenament en la recuperació de la funcionalitat perduda a partir de l’estimulació repetida de la via olfactòria. Un 88% dels pacients amb Covid-19 presenten una pèrdua de l'olfacte i del gust i un 20% no els recupera de forma espontània

Detall d’unes de les mostres per a PCR.

A Espanya, fins a un 88% dels pacients amb Covid-19 presenten una pèrdua de l’olfacte i del gust, en major mesura persones joves i no hospitalitzades. D’aquests pacients, un 20% no recupera de forma espontània aquests sentits. No obstant això, la recuperació gràcies a l’entrenament olfactori és possible amb un mètode emprat pels otorinolaringòlegs que consisteix en exercitar i avaluar la memòria olfactiva per recuperar els dos sentits de forma progressiva.

«Davant la creixent demanda de pacients que poden necessitar d’una teràpia de recuperació d’olfacte i el gust, Arkopharma Laboratoris llança Olfae. Es tracta d’un kit d’entrenament en la recuperació de la funcionalitat perduda a partir de l’estimulació repetida de la via olfactòria. »

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.