El PNB avala la pròrroga de l’estat d’alarma per garantir la seguretat jurídica de les mesures contra la covid Esteban demana no comprometre's en salvar el Nadal perquè es desconeix com evolucionarà el virus

El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, durant el debat per la pròrroga de l’estat d’alarma.

ACN Barcelona .- El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, ha avalat aquest dijous la pròrroga de l’estat d’alarma per sis mesos en creure que és un “marc estable” per crear seguretat jurídica. Durant el debat per la pròrroga del decret, el basc ha afirmat que no es pot perdre temps per prendre mesures per combatre la covid-19 i que, amb l’experiència de la jurisprudència del passat, cal garantir una “seguretat jurídica” pel futur. Esteban ha insistit que es garanteix un marc legal per un període de temps però que les mesures aniran evolucionant. També ha advertit que amb la lluita contra la covid no es poden donar dates perquè es desconeix què passarà i, per tant, ha demanat no garantir que es salvarà la campanya de Nadal.

Esteban ha manifestat que l’ambient de divisió dels grups al Congrés no convé a la ciutadania en plena pandèmia. Ha criticat que s’aprofiti qualsevol circumstància per debilitar el rival polític i les institucions. “Es diu que es donarà suport i s’apel·la al diàleg però després es fan retrets”, ha indicat. “Es crea molta inseguretat a la ciutadania veient la cambra tant dividida i amb acusacions tant greus”, ha afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.