La policia local deté a un home al que se l’imputen els delictes de desobediència, resistència i intent d’agressió als agents de l’autoritat, a part de ser proposat per sanció administrativa per saltar-se l’Estat d’Alarma.

Foto: Antxón Castresana©

Es rep avís des del SEIB 112 i de diversos vesins que a la zona del carrer Orient hi ha una persona cridant pel carrer que sembla que va beguda i que fa danys al mobiliari urbà i els contenidors de fems.

Els agents de la policia local de Ciutadella es desplacen al lloc i observen com un individu es troba visiblement alterat en mig de la via pública i havia tombat dos contenidor de fems en mig de la via dificultant el pas del vehicles. Els agents intenten identificar-lo i advertir-lo de que està incomplint la limitació de la llibertat de circulació de les persones en horari nocturn. La persona en qüestió es troba baix els efectes de l’alcohol o altres substancies estupefaents i visiblement agressiu s’enfronta als agents actuants. No queda més opció que immobilitzar la persona agressiva amb l’ús mínim de la força necessària i procedir a la seva detenció.

Una volta detingut rebem la col·laboració dels agents del Cos Nacional de Policia que també han acudit al lloc dels fets i ells fan el trasllat del detingut fins les dependències de la policia local on ingressa en el diposit de detinguts. És identificat com un home de 46 anys natural i resident de Ciutadella. Se l’imputen els delictes de desobediència, resistència i intent d’agressió als agents de l’autoritat, a part de ser proposat per sanció administrativa per saltar-se l’Estat d’Alarma. Es trasllada el detingut i les diligencies al cos nacional de policia per continuar la seva instrucció i presentació davant l’autoritat judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca