Menorca tanca l’octubre i inicia el novembre amb dies de platja

Menorca ha tancat el més d’octubre amb dies de primavera d’hivern i tambén n’ha obert el primer de novembre amb cels destapats, sol i bona temperatura que ha fet que les platges es vegin encara amb gent prenent el sol i les seves dosis de vitamina D i amb les darreres calades o banys de l’any.

Un anticicló potent, a tots els nivells de l’atmosfera, ocupa des de dimecres amb períodes de bonança i ambient suau, càlid per a l’època, són propis de la tardor i relativament freqüents a Balears on són coneguts tradicionalment com a «estiuets». Aquests dies que venen hem d’esperar temps assolellat en general, absència de vent, boires matinals i un notable contrast de temperatura entre el dia i la nit.

Tots Sants. Diumenge tornarà a ser un dia de sol en general amb boira matinal i qualque nigul baix sense gran importància. També serà càlid a migdia, amb vent de component sud fluix en general el termòmetre pot superar els 25ºC al nord de Mallorca i Eivissa i els 23ºC a la resta.

La setmana que ve

Les condicions de placidesa atmosfèrica tendran continuïtat els primers dies de la setmana vinent. Només a partir de dimecres la previsió apunta canvis quant a l’estat del cel, amb més niguls i probablement algunes precipitacions, però sense grans novetats respecte la temperatura perquè no es preveu a llarg termini cap descens important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.