La Policia Local de Ciutadella deté a dos pressumptes autors d’un delicte de robatori amb força Els dos sospitosos de 33 i 37 anys són espanyols i residents a Ciutadella amb nombrosos antecedents policials

Un ciutadà vesí del carrer Cova de Ses Anfores  telefonà a la Policia Local de Ciutadella informant que “li han forçat la porta de ca seva mentre ell era dins el domicili, li han romput un vidre i la porta, però al veure que hi havia gent a l’interior els dos individus han iniciat la fuita”. El vesí els va anar seguint mentres telefonà a la policia i els informa de lloc on es troben els sospitosos. Els dos individus van ser interceptats per unitats de la Policia Local a l’alçada del Cementiri Vell a l’Avinguda Mascaró Passarius gracies a l’avís del ciutadà afectat.

Els dos sospitosos de 33 i 37 anys són espanyols i residents a Ciutadella amb nombrosos antecedents policials.  Portaven un ganivet i un punticurrent (formon) en el moment de la seva detenció, que son les eines que van utilitzat per forçar la porta del domicili.

Els dos detinguts foren traslladats a les dependències de la policia local per ingressar en el diposit de detinguts i s’inicien les primeres diligencies de prevenció. Se’ls imputa un presumpte delicte de robatori amb força. Una volta fets els tràmits inicials son traslladats al Cos Nacional de Policia per continuar la investigació i verificar si poden estar relacionats amb altres delictes similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca