Actes 8 Març

Simón no descarta el confinament domiciliari però recorda que l’estat d’alarma dona “marge” a les CA El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries es disculpa pel comentari sobre les infermeres

ACN Barcelona .- Fernando Simón no ha descartat el confinament domiciliari en la cartera de mesures que el govern estatal aplica per frenar l’expansió de la covid-19, però ha demanat ser “moderats” i ha recordat que l’estat d’alarma dona “marge” a les Comunitats Autònomes per actuar. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries ha fet costat, d’aquesta manera, a la postura del ministre de Sanitat, Salvador Illa, que tampoc aposta per una restricció d’aquest tipus. Simón també ha constatat que la incidència de la pandèmia és “molt elevada”, de 527 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies, i ha admès que si les mesures actuals no funcionen, la pressió sobre les UCI “podria seguir pujant”.
D’altra banda, el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries s’ha disculpat pel comentari sobre les infermeres titllat de masclista que va fer en el transcurs d’una entrevista telemàtica. “No té res a veure amb la meva forma de pensar i queda clar que encara tinc molt camí per davant per aprendre i fer-ho millor”, ha reflexionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.