Ciutadella firmarà un conveni amb la Fundació Universitat Empresa per fer orientació laboral

L’Ajuntament de Ciutadella ha resolt l’aprovació d’un conveni amb la Fundació Universitat Empresa de les Balears per tal de dur a terme ajudes d’orientació laboral. Aquest conveni té per objecte instrumentar els compromisos assumits com a conseqüència de la col·laboració entre el Departament d’Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears i l’Ajuntament de Ciutadella per l’execució de les actuacions en matèria d’atenció integral d’estudiants i titulats universitaris en matèria d’informació i orientació laboral.

L’objecte, per tant, és establir i detallar una sèrie d’accions d’orientació que s’oferiran als estudiants i titulats universitaris de qualsevol universitat del món que vulguin informació i orientació laboral.

L’orientadora del Departament d’Orientació i Inserció Professional de la Fundació Universitat Empresa es desplaçarà de manera habitual els divendres de 8.00 a 15.30 al Centre Municipal Universitari de Ciutadella per atendre les demandes.

Les consultes seran totalment confidencials i gratuïtes, i seran ateses amb professionalitat per l’orientador/a.

En conseqüència, el Centre Municipal Universitari cedirà un espai dotat de la infraestructura necessària per poder fer les orientacions amb comoditat i confidencialitat.

La col·laboració inclourà:

Actuacions d’orientació per a la millora de l’ocupabilitat i facilitar l’accés al servei DOIP a la part ponent de l’illa de Menorca. Les actuacions d’orientació per a la millora de l’ocupabilitat integren accions d’informació, acompanyament, motivació i assessorament que facilitin el coneixement de les pròpies capacitats, interessos, perfil ocupacional, i la gestió d’un itinerari en la recerca d’ocupació o la posada en marxa d’iniciatives empresarials.

Actuacions d’orientació laboral que complementin el servei d’informació acadèmica del Centre Municipal Universitari.

Planificar activitats i/o tallers enfocades als joves universitaris i/o titulats de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.