Diumenge, excursió per conèixer plantes al Puig de s’Ermità

Diumenge que ve, 8 de novembre, el grup de botànica del GOB i IME hem organitzat una excursió pública per conèixer les plantes del puig de s’Ermità. La sortida serà a les 9 h del matí i es preveu acabar cap a les 13:30 h.  És oberta a tothom i gratuïta, però us heu d’apuntar, degut a les mesures covid. Els detalls dels punts de trobada es donaran una vegada formalitzada la inscripció.

El puig de s’Ermità és una zona boscosa a l’entorn del Toro. Dominen els pins i les alzines. En aquesta època també hi trobarem algunes plantes florides, com el xipell, les margalidetes de tardor o el safrà bord.

La dificultat és baixa. Tot i així recomanam calçat adequat per caminar. Per apuntar-vos entrau AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca