Setmanari El Iris, 27 d’octubre de 1945

Degà de la prensa escrita de l'Illa

  • A l’edició del Setmanari El Iris del 27 d’octubre de 1945, a la portada es publicaven les següents notícies. El 29 d’octubre s’havia de celebrar el Dia dels Caiguts. El Cor de la Secció Femenina va actuar a Mallorca al concurs regional. S’anunciava que Menorca seria escala d’una línia aèria, segons havia informat el Ministeri de l’Aire. Els salesians celebraven el seu Dia Missional. Un article que continuava a la pàgina 4 parlava de la importància econòmica de la pesca a la nostra illa.
  • El doctor Simon de Vidal Sintas visitava a Ciutadella tots els dijous al seu consultori del carrer de l’Arc, 31, a Can Pau des Forn.
  • Passava uns dies de descans a Ciutadella, el veterinari Lluís Salord Comella, acompanyat de la seva esposa Conchita Solé.
  • Es llicenciava en Medicina per la Universitat de Salamanca, Gabriel Marquès Gornès. Obtenia el títol de Pèrit Agrícola per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, Vicent Simó Fuster.
  • El pintor Bernad Benejam exposava les seves pintures a Maó.
  • El dia 21 havia rebut les aigües baptismals Maria del Pilar Florit Bosch, filla de Josep Florit Arquimbau i Esperança Bosch Bagur. El dia 23 ho feia de mans del reverend Pedro Salord, la filleta Alícia Leopoldina Mercedes Borràs Ricart, filla del sastre Antoni Borràs i la seva esposa Mercedes Ricart. Alícia Borràs, va ser Miss Espanya al 1965, 20 anys després.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.