L’Ajuntament d’Alaior treu a licitació la gestió del Servei d’Activitats Esportives de les instal·lacions municipals

 

L’Ajuntament d’Alaior treu a licitació, després d’aprovar els plecs i clàusules al plenari municipal, la gestió del servei d’activitats esportives organitzades a diferents instal·lacions municipals, amb l’objectiu de seguir millorant encara més l’oferta esportiva que s’ofereix des del consistori.

Amb la sortida a licitació d’aquestes activitats, hi haurà tant una millora del servei com de les instal·lacions. Cal remarcar que l’empresa que resulti guanyadora haurà d’instal·lar un gimnàs de darrera generació.

Rafel Quintana, regidor d’Esports, ha destacat que «Des de fa ja temps, des del Servei Municipal d’Esports promovem la pràctica esportiva, oferint un gran ventall d’activitats d’esport salut, que són un complement del que ja fan de manera excel·lent les entitats esportives del nostre poble, més centrades en esport federat i de competició, i que també disposen d’una oferta completa i molt atractiva. El nostre objectiu, i és el que trem ara a licitació pública, és sumar a tota aquesta oferta d’esport federat i de competició, altres activitats de manteniment i millora de la condició física en general com és la gimnàstica, gerontogimnàstica, pilates, cycling, zumba o gimnàs».

«Des de l’administració local hem de garantir una gestió de qualitat, diversificant i potenciant l’oferta esportiva i de salut d’Alaior, unes activitats que són sens dubte molt importants pel desenvolupament integral de les persones. Tant joves com adults, així com gent gran participen en les diverses activitats que s’ofereixen», ha afegit Quintana.

Pel que fa als criteris d’adjudicació, entre altres, es tindran en compte les tarifes a cobrar a les persones usuàries, o que les empreses disposin d’un pla d’igualtat, pla de conciliació o un pla per abordar la diversitat. Així mateix, atesa la importància de la salut dels usuaris, se’ls requeriran unes garanties de seguretat per les persones, per evitar, per exemple, la propagació de malalties com la Covid-19.

En breu, les empreses interessades podran presentar les seves propostes al perfil del contractant de la seu electrònica de l’Ajuntament. La licitació d’aquest servei no té cap cost per les arques municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.