Trump: “Aquestes eleccions en cap cas s’han acabat” El republicà diu que anirà als tribunals perquè "el guanyador de debò" sigui reconegut

El president dels Estats Units, Donald Trump, en un acte de campanya a l’aeroport de Miami-Opa Locka a Opa-Locka, Florida, EUA, el 2 de novembre de 2020.

ACN Barcelona .- L’actual president dels Estats Units i candidat republicà a la reelecció, Donald Trump, ha negat aquest dissabte la victòria del seu rival, Joe Biden, i ha assegurat que les eleccions “en cap cas s’han acabat”. En un comunicat, el seu equip afirma que a partir de dilluns els seus advocats iniciaran la seva estratègia als tribunals per “garantir que les lleis electorals es compleixen i que el guanyador de debò” sigui reconegut. Segons Trump, s’han comptat vots “fraudulents, fabricats, i ha votat gent que no podia o que havia mort”. “Els americans tenen dret a unes eleccions honestes: això vol dir comptar tots els vots legals, i no comptar cap vot il·legal”, afirma el comunicat.

“Joe Biden no ha estat certificat com a guanyador a cap dels estats, encara menys en els que són molt ajustats i on hi ha d’haver recomptes obligatoris, o en estats on la nostra campanya té recursos legítims als tribunals que poden determinar el guanyador final”, indica la campanya del republicà.

Trump ha marxat de la Casa Blanca aquest dissabte per anar a jugar a golf a Virginia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca