Claudia Peña, 5ena al nacional en el seu debut Avui participa al campionat de Balears

– Qui és na Claudia Peña?

– En primer lloc, i abans de contestar la vostra pregunta, moltíssimes gràcies per donar-me l’oportunitat de voler publicar l’inici de la meva carrera esportiva com a atleta bikini Fitness. Estic molt contenta i em fa moltíssima il·lusió. Som na Clàudia Peña, tinc 23 anys, vaig néixer a Palma de Mallorca però m’he criat pràcticament a Ciutadella de Menorca on vaig arribar el 2008 i on he viscut fins fa 1 any enrere. Durant la meva infància he practicat diferents disciplines esportives com dansa clàssica en una escola privada de Palma durant 2 anys. També apuntar que quan era molt petita i a través del meu oncle Manuel Peña, boxejador ja retirat i qui em va ensenyar diverses tècniques de boxa, vaig estar practicant durant un petit temps provant aquest esport per a després passar a gimnàstica esportiva durant 2/3 anys i finalment fins a arribar a dansa moderna al Gimnàs Ca Nostra, de Ciutadella, durant 4 anys consecutius on vaig realitzar diverses exhibicions per l’illa i a Barcelona.

– Sembla ser que l’esport forma part de la teva vida?

Sempre m’he considerat una persona esportista i vaig voler iniciar-me en el món de la musculació i hipertròfia a partir dels 19 anys. He de reconèixer que al principi no em cridava molt l’atenció i em vaig iniciar per fer un canvi d’hàbits i per provar una altra disciplina esportiva. A mesura que vaig anar progressant em vaig anar interessant pel món de la competició fins que vaig tenir l’oportunitat de presentar-me aquest 31 d’octubre, gairebé fa una setmana, a Marbella al Campionat Nacional on vaig quedar 5ena classificada.

– Un bon debut, però de segur amb un bon camí de preparació?

El meu procés de preparació ha durat aproximadament 2 anys i la meva propera competició serà avui diumenge, dia 8 de novembre, al campionat de Balears, on esper obtenir bons resultats. Si he arribat fins aquí ha estat també gràcies al meu preparador Jose Miguel Clemente Ximenis, una figura molt important en aquest camí, ja que gràcies a ell, com a guia, he pogut arribar fins aquí, cosa de la que estic molt agraïda.

 

Des del Setmanari El Iris desitgem molta sort i ventura, com deim a Ciutadella aquesta nova esportista que ha passat part de la seva vida a la nostra ciutat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.