La Força Jove en defensa de la cultura local

Fa uns mesos, el Consell Insular de Menorca oferia recursos i finançament a l’Ajuntament d’Alaior per tal que el Centre d’Art i Gravat Xalubínia pogués seguir amb el seu projecte. Però, fa uns dies a través de les notícies hem pogut assabentar-nos que les decisions polítiques que ha pres l’Ajuntament d’Alaior no només van en contra d’aquest projecte, sinó que són del tot inacceptables.

Aquesta decisió suposa que 40 alumnes d’aquest centre hagin vist enmig del curs com se’ls treu de l’espai que en feien ús i que, a més, el centre deixi de ser un espai de trobada cultural per artistes i menorquins amb un llegat de 10 anys. En definitiva, un espai emblemàtic i amb un valor històric tant per Menorca com per les persones que hi han format part.

Mentre la ciutadania s’esforça amb la creació i el manteniment d’espais culturals, d’unió i de creixement per a moltes persones, el Partit Popular d’Alaior intenta, a partir de mentides i silencis intencionats, desfer-se d’aquests espais.

La Força Jove no permetrà que tot el treball, temps i valors que s’han construït dins el centre i dins l’associació Xalubínia es destrueixin per una mala gestió centrada en l’egocentrisme, el populisme i l’afany de protagonisme de l’equip de govern del Partit Popular. Per tot això, exigim que l’Ajuntament d’Alaior reculi amb la seva decisió, per tal de trobar solucions millors per a tothom, posant a sobre de la taula la cultura i les persones.

Per això mateix, engeguem la campanya #SalvemXalubínia.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.