Avgvstvs rosat 2018

 

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi rosat fruit d’una acurada verema i maceració dels raïms al llarg de 8 hores en fred. Es tracta de l’Avgvstvs rosat 2018, elaborat pels Cellers Avgvstvs Forvm amb un cupatge de Cabernet Sauvignon i Merlot. Es tracta d’un vi vegà i ecològic de la DO Penedès.

NOTA DE TAST

Vista: Color robí amb notes violàcies.

Nas: Aromes a fruites vermelles com la grosella o el gerds, a més de les típiques de la varietat de raïms que ens recorden el pebre i el cafè verd.

Boca: Ponten, golós i amb una elegant estructura que el fa molt agradable.

MARIDATGEÇ

Ideal per acompanyar tot tipus de plats on predomini el salat, com els arrossos mariners, carns blanques o cremes de peix o de verdures. Cuina oriental i també carns com les de porcella.

 

Pop a la brasa, escamarlans a la planxa, gambes a l’allet, musclos al curri, navalles amb salsa de cítrics, espardenyes a l’all i julivert, ortigues de mar fregides amb sèu de caldera.

 

Carpaccio de peus de porc i escamarlans, raviolis farcits de gamba vermella de Ciutadella, melicotó i iogurt grec, terrina de foie i brossat, botifarró de pop amb ceba o botifarró blanc farcit de foie i compota de pera.

 

Arròs cremós amb gambes vermelles de Ciutadella i botifarró blanc, fideuada de sípia i gambes, arròs amb crancs imperials i esclata-sangs,

 

Peix al forn amb patates, grallada de peix o marisc, llagosta fregida amb pebres, ratjada amb salsa de taronja i olivada, calamar a la planxa farcit de sobrassada.

 

Tàrtar de salmó i alvocat, nachos amb formatge, alvocat i chile amb carn, pizzes, croquetes de bacallà, Llom de salmó marinat amb fonoll i formatge crema damunt blini o galeta d’oli.

 

El guanyador del sorteig d’aquesta setmana ha estat la nostra subscriptora Cati Jover, que també s’endú un cantó de formatge semi curat de Son Piris, que podrà maridar amb aquest Avgvstvs rosat.

 

Si voleu saber més d’aquest vi rosat, vegà i ecològic, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.