El personal treballador de serveis socials del Consell ha participat en una formació per millorar el coneixement de la transmissió de la Covid-19

El Consell Insular de Menorca, a través del departament de Benestar Social, ha participat en la formació i capacitació dirigida al personal treballador de les residències de gent gran en el coneixement de la transmissió de la Covid-19 de la conselleria de Salut i Consum del Govern Balear amb l’objectiu que els nostres professionals coneguin en profunditat la transmissió del virus i les mesures de seguretat i autoprotecció.

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha manifestat que ‘és necessari seguir treballant en la formació i conscienciació dels professionals de les residències. A través d’aquesta formació pretenem acompanyar als nostres treballadors proporcionant més eines i recursos per ajudar-los a aplicar les mesures de prevenció i protecció de la Covid-19’.

Tot i que la formació és específica i dirigida al personal treballador de les residències, el departament de Benestar Social ha considerat oportú obrir l’assistència també a la resta de personal de serveis socials.

Així, la formació es dirigeix a tots els treballadors en general i, també, als anomenats referents, que seran designats per cada un dels centres residencials en funció del nombre d’usuaris (les residències amb manco de vuitanta usuaris designaran una persona referent, mentre que si superen aquesta xifra, en designaran dues).

Les persones referents seran les màximes responsables de tot allò relacionat amb la Covid-19. Rebran la formació i seran les encarregades de donar-li continuïtat dins de la residència. Es pretén, a més, que amb els coneixements adquirits puguin resoldre dubtes i assegurar que se segueixen correctament les recomanacions de prevenció i protecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.