Els fabricants de motos celebren la reducció de la velocitat interurbana perquè farà aquest vehicle més segur Vianants, ciclistes i motoristes van ser el 82% de les víctimes d'accident de trànsit als nuclis urbans l'any passat

ACN Barcelona .- L’Associació Nacional d’Empreses del Sector Dues Rodes (Anesdor) ha celebrat la proposta del govern estatal de reduir a 30 quilòmetres per hora la velocitat interurbana en vies d’un únic carril per sentit de circulació, a 50 en les de dos i a 20 en les de plataforma única de calçada perquè “contribuiran a reduir significativament la gravetat dels sinistres”. Segons les xifres de la patronal, vianants, ciclistes i motoristes van ser el 82% de les víctimes d’accident de trànsit als nuclis urbans l’any passat. En paral·lel, Anesdor també considera rellevant que augmentin les sancions per dur el casc mal cordat o que es bonifiqui amb punts del carnet fer cursos de conducció segura.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca