Els jocs esportius segueixen amb força

Un grup de 60 esportistes de natació, de categoria benjamí i aleví, inicià el passat cap de setmana la competició dels Jocs Esportius en Edat Escolar a la piscina municipal Tita Llorens de Ciutadella. Aquest tret de sortida va suposar que, per primera vegada, utilitzessin la classificació integrada que contempla el resultat esportiu i també paràmetres de comportament ètic a través dels quals es pretén fomentar el joc net.

Per altra banda, també s’han iniciat les competicions de ciclisme i karate, esports pioners en l’educació en valors. En total, hi han participat 40 esportistes a Sa Vinyeta de Ciutadella i 70 al poliesportiu de Maó. A més a més, es va aprofitar l’ocasió per fer l’entrega de premis de karate de la temporada passada, ja que a causa de la Covid-19 encara no s’havia realitzat.

Des del Consell Insular de Menorca volem agrair l’esforç que fan totes les delegacions esportives per oferir un marc educatiu comú, i també per fer de l’esport en edat escolar una pràctica segura respectant totes les mesures sanitàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *