Finalitzen les obres d’ampliació i tancament del porxo de l’escoleta infantil Roser Gener  Han comptat amb un pressupost d’execució de 24.460€ i també han inclòs la impermeabilització i l’aïllament tèrmic de la zona afectada.

L’Ajuntament de Ciutadella ha enllestit les obres de millora de l’escoleta infantil Roser Gener, una actuació que es va iniciar a finals de juliol i que ha comptat amb un pressupost de 24.460,44€.

De fet, aquest mateix dilluns es va efectuar una visita al centre durant la qual es va certificar el final d’obra i es va poder comprovar el resultat satisfactori de les reformes aplicades, que tenien com a objectiu ampliar i tancar la zona d’accés al centre i protegir-la de les inclemències meteorològiques, sobretot de cara a les entrades i sortides del centre.

Entrant més en detall en l’actuació realitzada per l’empresa adjudicatària, la superfície construïda s’ha augmentat en 29,47 m2 (ha passat de 642,54 a 672,01 m2), s’ha ampliat i tancat al porxo de accés existent (mantenint els paviments i paraments de la construcció actual, que es trobaven en bon estat de conservació), i s’ha procedit a una nova impermeabilització de tot el porxo d’accés. De la mateixa manera, s’ha millorat l’aïllament tèrmic de la coberta a la zona afectada.

La intervenció ha estat finançada íntegrament pel Consell Insular de Menorca en el marc del Pla Insular de Cooperació de 2019.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.