Gairebé el 60% dels ciutadans empitjora la seva opinió sobre el govern espanyol durant la pandèmia, segons el CIS El 52% ha millorat la percepció sobre l'Exèrcit, el 49,4% sobre el sistema de salut i el 60,5% sobre ONG

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en la reunió del comitè de seguiment del coronavirus
ACN Barcelona .- El 59,9% dels ciutadans ha empitjorat la seva opinió sobre el govern espanyol durant la crisi del coronavirus, segons l’enquesta ‘Efectes i conseqüències del coronavirus’ del Centres d’Investigacions Sociològiques (CIS). Per a un 18,2% dels enquestats l’opinió sobre l’executiu ha millorat i per a un 15,1% es manté igual. En el cas dels governs autonòmics, el 47,1% coincideix que l’opinió ha empitjorat i un 37,5% en el cas de la Unió Europea (UE). En canvi, un 52% ha millorat la percepció sobre l’Exèrcit, el 54,8% sobre la Guàrdia Civil, un 60% les de les ONG i gairebé un 50% la del sistema de salut. D’altra banda, el 59,5% diu haver sentit por de no recuperar la seva vida pre-pandèmia i el 78,2% reconeix inquietud sobre el futur.
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.