Posada en marxa nova freqüència de la L01

El pròxim dilluns dia 16 de novembre entrarà en funcionament una nova freqüència de la línia L01 (Ciutadella-Maó)
L’horari d’aquesta expedició té la sortida prevista a la parada de la Plaça de la Pau a les 13:55 hores, realitzant les parades habituals pròpies de la L01. El retorn de la mateixa es preveu a les 15:05 hores, sortida de l’estació de busos de Maó.

La nova expedició de la línia que uneix tots els municipis centrals de l’illa respon a les necessitats manifestades pels col·lectius d’estudiants que actualment cursen algunes matèries a la seu universitària de Can Salort a Alaior, alhora permetrà traslladar els alumnes d’estudis postobligatoris de l’IES Biel Martí cap als respectius municipis de residència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.