Els Reis Mags d’Orient recorreran tots els carrers d’Alaior amb cotxes descapotables i es retransmetrà la seva arribada i discurs per streaming

Com és costum, aquest pròxim 5 de gener els Reis Mags d’Orient arribaran a Alaior per visitar a tots els fillets i filletes del municipi.

Així ho han confirmat les seves majestats al consistori alaiorenc, destacant que aquest any, respectant les normes de seguretat sanitàries, recorreran tots els carrers d’Alaior amb cotxes descapotables, perquè la gent no s’hagi de moure de casa seva, evitant així qualsevol mena d’aglomeració. A Alaior ho faran el dia 5, i a Cala en Porter el dimecres 6 de gener.

D’aquesta manera, l’Ajuntament demanarà als ciutadans que gaudeixin d’aquesta nova i original cavalcada de Reis des dels seus portals, balcons o finestres.

Els Reis s’han mostrat molt contents de visitar el municipi d’Alaior per dur tota la màgia i alegria a la gent durant aquests moments tan complicats.

D’altra banda, l’Ajuntament retransmetrà a través del canal de YouTube municipal la seva arribada, per on també, abans que recorrin els carrers del poble, es retransmetrà el seu esperat discurs i l’adoració.

Així mateix, el Patge Reial deixarà el 27 de desembre a diferents indrets del poble bústies on els fillets i filletes podran dipositar les seves cartes pels Reis d’Orient. Durant el matí del dia 1, el Patge Reial anirà a recollir les cartes.

L’Ajuntament d’Alaior prepara un programa de Nadal totalment adaptat a les circumstàncies sanitàries actuals, per garantir en tot moment la seguretat dels alaiorencs.

Del programa, que serà pròximament presentat, ja es pot destacar el Concert de la Banda de Música d’Alaior, que també serà retransmès per streaming.

Rafel Quintana, regidor de Festes, ha destacat que «el prioritari en aquest moment és salvaguardar la salut de tots els ciutadans, a la vegada que mantenim la il·lusió dels més petits».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.