Actes 8 Març

José Luis Benejam visita l’Escola d’Adults d’Alaior

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat per Cristóbal Marqués, ha visitat aquest matí la seu del CEPA Joan Mir i Mir d’Alaior (Escola d’Adults), per conèixer de primera mà com ha estat l’inici del curs i per interessar-se per la realitat d’aquest centre.

Rebuts per Ramón Rosselló, director del CEPA Joan Mir i Mir, que dirigeix les escoles d’adults de llevant, i Marc Gonyalons, coordinador d’Alaior, han visitat en primer lloc les instal·lacions, per interessar-se per la distribució duta a terme aquest any i pels diferents protocols posats en marxa per prevenir la Covid-19. En aquest sentit, el director els ha explicat que aquest any s’utilitzen dues aules de l’institut IES Josep Miquel Guàrdia per tal de complir amb totes les normatives d’aforament.

José Luis Benejam s’ha interessat també especialment per les necessitats del centre, traslladant-los el compromís del consistori en seguir ajudant a l’escola amb tot el que sigui possible.

«A l’escola d’adults hi assisteixen una gran quantitat d’alaiorencs i alaiorenques, i és important que l’oferta de cursos continuï millorant i variant, per donar sempre el millor servei als ciutadans i ciutadanes» ha remarcat Benejam.

Actualment l’Escola d’Adults compta amb uns 150 alumnes i quasi una vintena de professors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.