L’època daurada del teatre a Ciutadella Delfín Serra dirigeix "Traidor, inconfeso y mártir" on actúa Maria Matilde Almendros

Fotografia de l’edat daurada del teatre a Ciutadella dels anys 50 i 60. L’imatge correspon als principals actors de la posada en escena de “Traidor, inconfeso y màrtir”,  de Zorrilla, dirigida i protagonitzada per Delfín Serra, al que veim al costat de la que fou primera actriu i locutora de Radio Nacional, Maria Matilde Almendros, que va venir aposta des de Barcelona per a participar en aquest muntatge estrenat al Teatre des Born el 18 de juny de 1960, a l’homenatge pòstum al salesià Gustavo Mas, en el centenari de l’Obra Salesiana. Enguany ha fet 60 anys.

A la fotografia, d’esquerra a dreta dalt: Joan Portella, apuntador; Josep Al·lès Quintana, en el paper de Rodrígo de Santillana; Maria Matilde Almendros, donya Aurora; Delfín Serra, al paper de Gabriel Espinosa; Josep Domènech, César de Santillana; Josep Forcadas Tusquellas, al paper de Burgoa. A baix asseguts: Diego Aguiló, Taviara i; Octavio Franco, Arbues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.