El Pi ha demanat la compareixença urgent del gerent de l’hospital Mateu Orfila   La portaveu de la formació, Lina Pons, reclama explicacions de les causes del cessament del cap de l’UCI en plena pandèmia

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha registrat aquest matí la compareixença urgent del gerent de l’hospital Mateu Orfila, Romà Julià Massip, a la comissió de salut del Parlament. La portaveu del grup parlamentari d’El Pi, Lina Pons, ha explicat que “volem que s’aclareixin les causes del cessament del cap de l’UCI, Ramón Fernández-Cid Bouza, en plena pandèmia.”

Segons Pons, “aquesta situació ha provocat les protestes dels metges, personal d’infermeria, auxiliars i professionals d’altres serveis de l’hospital i s’ha d’aclarir de manera urgent com pot afectar els ciutadans.” La portaveu ha deixat clar que “no s’ha fet amb consens i hem sabut que Can Misses i Son Espases s’han sumat a aquestes protestes per aquest cessament.”

“Tenim clar per les informacions i les reunions que hem tingut”, ha apuntat Pons, “que ha estat més per motius personals que una altra cosa, de fet el nomenament del nou cap s’havia d’haver produït i s’ha ajornat a la setmana vinent i pensem que encara hi som a temps.” La portaveu del grup parlamentari d’El Pi ha afirmat que “esperem que com més aviat millor es faci efectiva aquesta compareixença perquè tenim moltes preguntes a fer.”

 

 

 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.