L’agència d’esdeveniments i de viatges francesa Lodge Attitude s’implanta exclusivament a Menorca i proposa un concepte “Inspirador & sensorial” per a les empreses i els particulars.

La Covid-19 ha accelerat la motivació de l’humà en general, per viure i donar vida a viatges i esdeveniments al voltant de valors forts: la recerca de sentit, la petjada ecològica i l’experiència inspiradora. El concepte Menorca Island by Lodge Attitude va néixer obrint la seva agència receptiva local a Maó.

Lodge Attitude, amb seu a França, a Bretanya, és un actor del món dels esdeveniments i dels viatges a mida des de 2008 i ja ha organitzat més de 600 esdeveniments a França i a l’estranger per a una clientela d’empreses franceses així com per a clients privats. El concepte Menorca Island by Lodge Attitude ve portar un nou impuls per a qui vol trobar el temps per descobrir, en parella o en petit grup, inspiracions entorn a la natura, el món sensorial, l’intercanvi, en atmosferes úniques, exclusives i privades.

Viure moments de forma diferent!


Menorca és un territori únic, una espècie d’iceberg de natura i tranquil al cor de la Mediterrània occidental, a menys de 2 hores de vol de França. Va ser declarada Reserva de la biosfera a l’octubre de 1993 … i els francesos només representen una petita part dels visitants.

Aquesta illa amaga una part considerable de la seva riquesa, únicament accessible als que intenten i aconsegueixen descobrir la seva essència. La clientela francesa s’aprecia especialment aquestes atmosferes preservades, secretes i autèntiques.

“Per a nosaltres, Menorca ha estat un revelador, un amor a amb atmosferes ideals per a viatges a mida d’empreses i de particulars a la recerca de sentit i desconnexions genuïnes”, assegura David James, soci directiu Lodge Attitude.

“Més que un destí, una ambició professional i personal, amb valors forts que ens importen molt des de fa molt temps” diu Clotilde Auphan, sòcia directiva Lodge Attitude.

 Descobrir d’una altra manera!


En col·laboració amb actors locals, institucionals, proveïdors d’esdeveniments, propietaris d’hotels, de llocs i de finques privades, l’agència Lodge Attitude conceptualitza i organitza in situ, viatges, veritables experiències, a mida i temàtiques implantant una agència local a Maó des d’agost de 2020. El reclutament d’una mànager creativa, trilingüe i operacional in situ ja s’ha realitzat, amb l’objectiu de reforçar l’equip receptiu.

Els clients estan buscant escapades, exploracions en un entorn que els porta cap a la serenitat, la sorpresa i el benestar tan buscats, amb tota seguretat, tot l’any.

“Estar a prop dels actors locals és una evidència per crear vincles forts accedint a serveis de vegades inaccessibles, participant humilment en el desenvolupament econòmic de l’illa.”

 Ser-hi simplement!
Els viatges estan concebuts per a empreses, particulars entorn de 4 temàtiques:
# La recerca del sentit
# El despertar dels 5 sentits
# L’efervescència
# La petjada ecològica

 Gaudir de tot serenament!
L’ambició dels directors Clotilde Auphan i David James per als propers cinc anys és convertir-se en l’agència receptiva de referència a l’illa de Menorca, tot l’any, per a una clientela francesa, a la llarga, internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.