Actes 8 Març

Ciutadans demana per la desinfecció dels parquímetres

Pregunta de Ciutadans al plenari municipal:

“Volem demanar en es Regidor de Mobilitat sobre un tema que, tot i ser d’un servei adjudicat a una empresa externa, no està exempt creim, s’Ajuntament, de certa, si no responsabilitat directe, sí custòdia. És, a fi d’evitar possibles focus d’infecció de Covid o per no sumar-ne de nous, que plantejam a Plè aquestes preguntes sense voler anar en detriment de sa Clàusula segona des Contracte des servei de control, vigilància i denúncia de s’estacionament limitat de vehicles a sa via pública de data 20/11/2018.

PREGUNTA 1.- Amb sa mesura de fer net una vegada en es dia ses màquines des parquímetres: ¿Es té en compte i es fa, per mor des contacte continu amb ses pròpies màquines per part dets usuaris, sa desinfecció adient d’aquestes? ¿Amb quin tipus de material de neteja o desinfecció es fan net aquests parquímetres?

PREGUNTA 2.- ¿Hi ha hagut cap queixa al respecte de sa neteja o desinfecció d’aquestes màquines en es sentit de que ets usuaris reclamin gel hidroalcohòlic o altres mesures de seguretat higiènica? ¿Es fia posar gel hidroalcohòlic a disposició dets usuaris si aquests ho reclamen, tal com es fa, per exemple, en es parcs infantils des municipi des Castell? ¿Qui el posaria en aquest cas, s’empresa adjudicatària o s’Ajuntament?

Color de ses marques vials des parquímetres

Volem comentar també sa confusió que en certs casos s’ha donat a sa zona des parquímetre vermell. Com es sap, Ciutadella té tres tipus i colors de parquímetres: Verd, blau i vermell; entenem però que tenen una comprensió, per part dets usuaris, diferent, és a dir: Creim que no s’acaba d’entendre prou bé que en es vermell només figuri enterra sa paraula “tícket” pintat d’aquest color i en canvi ses retxes que delimiten on s’han d’aparcar es cotxos tenguin ses retxes blaves, lo que pot provocar, i ha provocat, qualque mal entès per mor de sa diferència de preu i sa confusió que generen es dos colors junts. Sabem, pel que diu es contracte amb sa concessionària, que es pintat anual de ses zones verda i blava va a càrrec de s’empresa adjudicatària, però no diu res des parquímetres vermells. Per tot açò, també demanam:

PREGUNTA 3.- ¿Fia s’equip de Govern fer pintar ses retxes blaves des pàrquing vermell des color que creim que pertoca (entenem que vermell) i a qui pertoqui, a fi d’evitar possibles confusions entre ets usuaris d’aquest pàrquing? I ¿Per quin motiu només s’ha pintat sa paraula “tícket” en vermell i s’han deixat ses retxes sense pintar des mateix color?

PREGUNTA 4.- ¿A qui correspon pintar de vermell, creim que retxes incloses: A s’empresa adjudicatària o a s’Ajuntament? En cas de ser a s’Ajuntament: ¿Quin cost tindria aquesta hipotètica pintada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.