Canvi d’arbreda a la plaça des Born L'Ajuntament de Ciutadella canviarà alguns dels arbres més vells per exemplars joves

La brigada de jardineria de l’Ajuntament de Ciutadella ha començat la poda dels arbres. A la plaça des Born, però, crida l’atenció el tall de soca que han patit alguns exemplars, i que el regidor de Manteniment i millora de la Via pública, José López, explica que és una acció necessària. “Són arbres vells que havíem de canviar en algun moment. De fet, alguns d’aquests exemplars ja havien perdut branques amb els darrers temporals, amb el perill pels vianants que açò suposava”.

Així, l’època de poda serveix també per canviar aquests arbres vells per lledoners joves. López explica que “ara la feina és tallar per deixar prou soca que ens permeti, en unes setmanes, arrabassar l’arbre d’arrel amb una grua. I, després, refer la vorera, que segurament quedarà malmesa, per sembrar els nous exemplars ja dintre de l’inici de 2021“.

López explica que és la tercera actuació de canvi d’exemplars vells per uns de més joves a la plaça des Born. Una actuació que s’ha repetit també a zones com la Contramurada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *