Juaneda Hospitals inicia les obres del nou hospital de Ciutadella El projecte de Juaneda a Ciutadella contempla la construcció de 38 habitacions, 2 quiròfans, 12 consultes externes, una unitat d'UCI (Unitat de Cures Intensives), 6 boxs d'urgències, sala de parts i serveis de Radiologia i laboratori

Juaneda Hospitals ha rebut l’acta de replanteig de l’Ajuntament de Ciutadella que certifica l’inici de les obres de el futur Hospital de Ciutadella. Les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Obres i Reformes Capó Moll, començaran en els propers dies.

La nova clínica s’erigirà en el terreny adquirit per Juaneda Hospitals situat a Camí de Sa Caleta, davant el port exterior de Son Blanc. El centre, dissenyat per l’empresa JG Enginyers i dotat amb les últimes tecnologies, estarà connectat amb la Ronda Sud de Ciutadella i pròxim a el casc antic del municipi. Entre els objectius es troba garantir i millorar l’assistència mèdica privada dels residents. Alhora, aproparà els serveis hospitalaris als turistes que trien Menorca per passar les seves vacances.

El nou hospital de Ciutadella ocuparà una extensió de gairebé 6.000 m² i comptarà amb 38 llits per a hospitalització, 12 a l’hospital de dia i 6 d’UCI. També disposarà de 6 boxs d’Urgències, dos quiròfans i una sala de parts, a més de 12 consultes externes i serveis de Radiologia i Laboratori. La clínica estarà dotada amb la més avançada tecnologia i comptarà amb un equip mèdic de prestigi de gran nivell, tot això per garantir el segell de qualitat del Grup Juaneda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.