L’Ajuntament d’Alaior continua millorant l’espai sociorecreatiu de l’antic Escorxador

Durant els últims dies, l’Ajuntament d’Alaior ha instal·lat unes teles al sostre de l’edifici sociorecreatiu de l’antic Escorxador per condicionar l’acústica de la sala. Aquestes teles tenen propietats absorbents i ajuden a minimitzar el ressò. D’aquesta manera, el consistori continua millorant una sala molt utilitzada pels ciutadans i ciutadanes del municipi.

D’altra banda, la brigada municipal també ha pintat totes les parets interiors i exteriors de l’edificació.

Cal recordar que l’any 2015 l’Ajuntament va reformar aquest antic escorxador per reconvertir-lo en un espai social i recreatiu que els ciutadans poden llogar per a poder celebrar diferents esdeveniments o reunions familiars.

Les instal·lacions disposen d’una sala polivalent, distribuïdor, lavabos, parc exterior i una cuina equipada amb un cofre congelador, nevera, forn, planxa i 6 focs a gas, campana extractora, taula de treball i zona d’aigües. A més, també hi ha taulers, cavallets i cadires.

Rafel Quintana, segon tinent de batle ha destacat que «hem fet aquestes millores després d’escoltar totes les valoracions i peticions dels usuaris. Esperem i desitjam que tots els alaiorencs puguin tornar a fer ús d’aquest espai amb les seves famílies i amics, amb total normalitat, ben prest».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.