Les millores a la urbanització de Son Carrió es completen amb les reformes al carrer Abellarol Les obres, que es van aturar abans de l’estiu, inclouen un nou paviment asfàltic i el soterrament de tots els serveis.

L’Ajuntament de Ciutadella ha iniciat les obres de reforma del carrer Abellarol, una actuació que permetrà completar les reformes urbanístiques executades aquest any a la urbanització de Son Carrió. 

Cal recordar que abans de l’estiu ja es varen reformar diferents vials de Son Carrió, concretament als carrers Perdiu, Cadernera i part del carrer Rossinyol. Amb l’inici de la temporada d’estiu, però, es va optar per aturar les obres i, d’aquesta manera, no perjudicar encara més el sector turístic. Ara, una vegada finalitzada la temporada d’estiu, es reprenen les obres de reforma amb les millores del carrer Abellerol, tot plegat dins un projecte que té un pressupost global de 253.669,53€ (IVA inclòs).

En el cas del carrer Abellarol, les obres a executar consisteixen en un nou paviment asfàltic del vial i en la construcció de la voravia a un dels costats del carrer, on s’instal·laran de bell nou i de forma soterrada tots els serveis (aigua potable, enllumenat públic, previsió de xarxa de baixa tensió i telèfons). Amb les reformes a aplicar, el carrer Abellarol passarà a tenir un carril de circulació de 5 metres d’amplada que inclou l’aparcament en línia a un costat, a més de dos voravies d’1,50 metres d’amplada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.