Clínic d’Inés Cabrer al CNC

Interessant clínic el que els espera als regatistes de l’equip Optimist del Club Nàutic Ciutadella aquest cap de setmana en el club, de la mà de la prestigiosa Inés Cabrer, una regatista, entrenadora, oficial regates i tècnica mallorquina, del CN S’Aarenal, i que ve a Es Nàutic a mostrar als joves regatistes.
«Una esportista brillant de la vela i millor persona», ens confessa Toni Mascaró, director tècnic de la vela lleugera del club, que sabrà transmetre valors molt importants a l’equip en general i als que van a la Copa Federació 2020 en particular, de la setmana vinent. «Serà una empenta molt important per el grup tenir una persona tant qualificada, especialment coneixedora de les aigües de s’ Arenal on es disputarà el campionat», diu Mascaró.
Aquest clínic d’Inés Cabrer es durà a terme en principi divendres, dissabte i diumenge, un poc condicionats per la forta Tramuntanada que en teoria arriba a Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *