El Mateu Orfila reobre demà divendres un dels dos quiròfans que es van tancar dimecres

L’Hospital Mateu Orfila reobre demà divendres un dels dos quiròfans que es van tancar dimecres, gràcies a la reducció de l’ocupació de llits per les altes que es van donar durant la jornada d’ahir a les diferents plantes d’hospitalització. De 99 llits ocupats, s’ha passat a 93.

Amb aquest canvi, finalment són 12 el número d’intervencions amb ingrés que estaven previstes de dimecres a divendres que s’han hagut de reprogramar.

Recordar que l’Hospital Mateu Orfila compta amb 4 quiròfans centrals i 2 gabinets de CMA per a cirurgies majors ambulatòries que no requereixen d’ingrés d’hospitalari. L’activitat quirúrgica s’ha mantingut i les reprogramacions només han afectat a 12 de les 70 operacions que estaven programades per ahir dimecres, avui i demà. És a dir, de 70 intervencions, se’n faran 58 (el 82% del total).

Com cada dia, la direcció de l’Hospital avaluarà demà divendres quina és la situació al conjunt de l’hospital per decidir si és necessari prendre noves mesures a partir de la propera setmana que afectin a l’activitat quirúrgica amb ingrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.