Es retiren més de 300 quilos de residus al Polígon de Sant Lluís L’àrea de Medi Ambient va encarregar la tasca a Per la Mar Viva Pro, que ha analitzat també els possibles origens del material

Per la Mar Viva Pro ha re􏰀rat en dos caps de setmana més de 300 quilos de residus acumulats a l’en- trada del polígon empresarial i a les voreres de la carretera que hi condueix. Concretament, han es- tat 303,87 quilos de restes, sobretot plàs􏰀c, que estaven repar􏰀des per la zona. Aquesta feina de neteja s’encarrega anualment a una empresa, i en aquesta ocasió s’ha optat per aquesta associació per tal que, a més de fer la feina de neteja, pogués analitzar els possibles origens dels residus i apor- tar idees d’actuació.

La tasca de neteja s’ha dut a terme durant dos caps de setmana (31 d’octubre i 14 de novembre). En la primera data es van re􏰀rar 82,6 quilos, i en la segona, 221,27 quilos. Entre les conclusions aporta- des per l’associació, destaca que la gran majoria dels residus que s’han localitzat a les voreres proce- dien de conductors que els han llençat per la finestra dels seus vehicles i també de les ac􏰀vitats dià- ries de les empreses i els supermercats del polígon.

Aquesta tasca de neteja servirà també per acondicionar el terreny per a una futura plantació d’ar- bres a la zona. Des de l’àrea de Medi Ambient s’agraeix la tasca feta per l’associació Per la mar viva, i es fa una crida a la ciutadania per tal de reduir la producció de residus i, sobretot, per tal que els re- sidus que no es puguin evitar es diposi􏰀n al lloc on correspongui. “La tasca de mantenir net el poble és responsabilitat de totes i tots”, ha conclòs la regidora de Medi Ambient, Fani Medina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.