Comencen les obres de millora del Passeig Marítim de Sant Jaume a Alaior

L’Ajuntament d’Alaior ha començat les obres de millora del Passeig Marítim de Sant Jaume, una altra important inversió per la urbanització, molt demandada pels veïns i veïnes de la zona.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha insistit que «un dels nostres principals objectius és seguir millorant les zones més turístiques del municipi. És essencial que les potenciem i perfeccionem, tant per la gent que ens visita, com pels residents de la zona».

L’actuació consisteix en la millora i remodelació de la vorera nord del Passeig, uniformitzant la vorera a un mateix tipus d’acabat, i ampliant-la a 1.50m. Aquesta obra dona continuïtat a les millores dutes ja a terme a la part sud del passeig.

La reforma també contempla el canvi de les canalitzacions d’enllumenat als dos extrems del passeig, per a la posterior substitució dels bàculs i lluminàries.

També es col·locaran vorades de formigó noves, tal com ja es va fer a la vorera sud i s’aprofitarà perquè els passos de vianants s’adaptin a la supressió de les barreres arquitectòniques. Així, s’aconseguirà tenir tot el passeig modernitzat.

El projecte té un cost de 114.919€ (IVA inclòs), i serà sufragat íntegrament per l’Ajuntament.

Aquesta actuació se suma a les ja realitzades durant els últims anys a la urbanització de Sant Jaume, com la creació del passeig de vianants de l’Avinguda del Prat.

Està previst que la intervenció tengui una durada de setze setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.