La Mostra d’Entitats de Menorca es reinventa La cinquena edició de la gran cita anual del Fòrum ETS Menorca s’endinsa en el món virtual

El 2020 està sent un any molt complicat. La situació sanitària ens està obligant a canviar molts hàbits i a redefinir molts aspectes de la nostra forma de viure. El teixit associatiu de Menorca tampoc no ha estat aliè als canvis provocats per la pandèmia. Però les entitats de l’illa, malgrat les dificultats econòmiques, la manca de voluntariat i les limitacions a l’hora de realitzar les seves activitats, no només han sabut respondre a la crisi social, sinó que han sabut reinventar- se i enfortir els seus vincles per seguir incidint en allò que pretenen: un món més just, més equitatiu i solidari, amb més cultura i coneixement, i respectuós amb les persones i amb l’entorn en el qual vivim.

En aquest sentit, el Fòrum d’Entitats del Tercer Sector de Menorca ha seguit fent feina per la cohesió, l’estratègia comuna, la interlocució i la corresponsabilitat que garanteixi el reconeixement de les entitats de l’illa. I ara, s’adapta a la situació per seguir endavant amb la seva gran cita anual: la Mostra d’Entitats de Menorca. La cinquena edició d’aquesta trobada canvia el sentit del missatge. Deixa de ser un aparador del que fan les entitats per convertir-se en una crida a la ciutadania a ser més conscient que tot el que fem en el nostre dia a dia afecta al conjunt i que petites accions, sumades, poden provocar grans canvis. El lema de la Mostra resumeix aquesta idea: #MoltsPocsFanMolt. Durant 20 dies, els perfils a les xarxes socials del Fòrum ETS s’ompliran dels vídeos i els missatges que han enregistrat les entitats participants, on ens convidaran a ser, individualment i com a conjunt, motor del canvi i la transformació social. Tots aquests vídeos es podran consultar també a la pàgina web creada especialment per a l’ocasió: www.mostraenitatsmenorca.org.

La iniciativa, que és possible gràcies al suport del Consell Insular de Menorca, es posa en marxa aquest divendres dia 20 i s’allargarà fins al pròxim 9 de desembre. El Fòrum ETS anima a tothom a sumar-s’hi, perquè no ho oblidem: tots i totes som importants per aconseguir un món més just. Dit d’una altra manera: MOLTS DE POCS FAN UN MOLT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.