La Policia Nacional deté a Maó un home per diversos robatoris en bars Se li imputen fins a 7 robatoris amb força, on accedia per sostreure la recaptació de les màquines de joc i altres efectes

En la tarda d’ahir, dijous, agents de la Policia Nacional a Maó van procedir a la detenció d’un home de 39 anys com a presumpte autor de fins a 7 robatoris amb força en establiments d’hostaleria de la localitat.

Amb aquesta detenció, es dóna per finalitzada una laboriosa investigació que es va iniciar al mes de gener d’enguany, amb l’nvestigació dels primers robatoris i que ara, els efectius de la Brigada de Policia judicial juntament amb Policia Científica, han donat per conclosa a l’identificar el detingut, que en el moment dels fets no tenia antecedents, com el presumpte autor dels robatoris en els bars de la ciutat.

Modus operandi

La manera de procedir del presumpte autor consistia en violentar, durant la matinada, usant la força bruta o petites eines, algun dels tancaments exteriors dels locals i, un cop aconseguit l’accés sostreure la recaptació de les màquines de joc i altres efectes de valor que pogués trobar.

En l’atestat policial li han estat imputats un total de 7 robatoris amb força, 4 d’ells en grau de temptativa. El detingut ha estat posat a disposició judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *