Oxford avisa que no s’afanyarà per obtenir els resultats de la vacuna abans de Nadal: “No és una competició” Els investigadors de la universitat britànica volen tenir "dades de molt alta qualitat" sobre els assajos

Vials amb una etiqueta adhesiva, “COVID-19 / vacuna contra el coronavirus / només injecció” i una xeringa mèdica davant del logotip d’AstraZeneca
ACN Brussel·les .- Oxford ha avisat que no s’afanyarà per obtenir els resultats finals de la vacuna contra la vacuna abans de Nadal. “No és una competició amb els altres desenvolupadors”, ha defensat el cap del grup de vacunes de la universitat britànica, Andrew Pollard, davant dels mitjans a Londres. Oxford i AstraZeneca han publicat resultats preliminars positius dels assajos de la fase 2 amb persones sanes, però encara han d’acabar les proves a gran escala de la fase 3 i presentar els resultats preliminars i definitius als reguladors. “Volem garantir que tenim dades de molt alta qualitat”, ha assegurat.
Pfizer-BioNTech ja han presentat resultats finals d’eficàcia de la fase 3, mentre que Moderna ha anunciat resultats preliminar dels assajos a gran escala que també demostrarien l’efectivitat de la seva vacuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *