Celebració de la 3a edició de la conferència internacional sobre «Pol·lució per plàstics, de macroplàstics a nanoplàstics: MICRO 2020»

La tercera edició de la conferència internacional sobre ‘Pol·lució per plàstics, de macroplàtics a nanoplàstics: MICRO 2020 ‘, se celebrarà del 23 al 27 de novembre de 2020 amb el títol “Microplàstics: coneixement i responsabilitats”. Lanzarote acollirà, com les edicions anteriors, aquest esdeveniment que en aquesta ocasió tindrà un format essencialment en línia: https://micro2020.sciencesconf.org

La conferència reunirà més de 2.000 autors en unes 500 comunicacions, gràcies a l’estreta col·laboració de la xarxa d’investigadors Marine Sciences for Society amb les Reserves de la Biosfera de Lanzarote i Menorca, en el marc de la Xarxa mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres i el patrocini de la UNESCO.

MICRO 2020 és una ocasió per seguir compartint esforços, des d’un format de ciència oberta, per identificar responsabilitats i elaborar solucions al problema de la pol·lució per plàstics. Per a Lanzarote i el conjunt de participants, l’edició en línia del congrés suposa un repte i una oportunitat per reduir les emissions de CO2 associades al transport dels participants, que en aquesta edició són més de 1000, que no es desplaçaran a l’illa i es connectaran en directe des de cada node, repartit pel planeta: Banyuls, Bastia, Bayreuth, Bilbao, Gran Canària, Guyancourt, Heligoland, Ithaca, Lanzarote, Le Mans, Leipzig, Madrid, Mallorca, Marne la Vallée, Mazatlán, Menorca, Nantes, Ostend, Plouzané, Plymouth, Seoul, Siena, Toronto, Trondheim, Utrecht, Vienna, Vigo, Wageningen … . La difusió de les ponències serà en obert per a tots els públics. L’acte inaugural del dilluns 23 de novembre comptarà amb la participació de representants de la UNESCO, el Cabildo Insular de Lanzarote, el Consell Insular de Menorca, el Ministeri per a la Transició Ecològica, la Xarxa mundial de Illes i Zones Costaneres i representants del comitè científic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.