Crida per fer-se PCR als clients del bar Tony des Castell S'hi ha detectat un brot d'àmbit laboral-familiar

L’àrea de Salut de Menorca fa una crida als clients del bar Tony, ubicat a Es Castell, per fer-se la prova de PCR el pròxim dilluns 23 al Centre de Salut de Dalt Sant Joan. El motiu és que s’ha detectat un brot de COVID-19 a 4 persones en l’àmbit laboral-familiar de l’establiment i es demana la col·laboració ciutadana per fer el rastreig de possibles nous casos.

Així, es demana que qui hagi estat al bar Tony en els darrers 10 dies, demani una cita per fer-se la prova PCR telefonant al 971 35 32 55 abans de les 15h del pròxim dilluns. El lloc per fer aquestes proves serà la carpa de COVID express ubicada al Centre de Salut Dalt Sant Joan en horari de 16h a 18h.

 

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *