L’agroassessor Francesc Font presenta el llibre “Arrelats a la terra” Font és expert en agricultura regenerativa

L’agro-assessor català Francesc Font ha canviat aquest divendres les tanques de Son Felip per la llibreria de VadLlibres, on ha presentat “Arrelats a la terra”. Aquesta primera obra de l’agricultor és una reflexió sobre la manera de treballar la terra, que no es queda a la superfície. Si no que lliga també amb la manera que tenim d’alimentar-nos i de com cuidam del medi ambient. En paraules de Font, la base del text és l’alimentació, “que és un dels actes més democràtics que podem fer. Triant una tomàtiga que ha sortit d’una finca de prop de casa, on s’hi practica agricultura regenerativa, estem votant per un món més sa i sostenible”.

A la presentació el van acompanyar la presidenta de Sa Cooperativa del Camp, Tònia Bosch, l’agricultora d’Algaiarens Toli Marquès, una de les finques en les quals Font ha implantat el model regeneratiu, i Miquel Camps, del GOB. També, però de manera virtual, hi van ser presents les dues autores dels pròlegs del llibre. L’actriu Sílvia Abril i la meteoròloga Mònica Usart.

Font va arribar a Menorca l’any 2017 per implantar el projecte d’agricultura regenerativa a la finca de Son Felip, Algaiarens i Sa Font Santa. Actualment, té un equip que l’ajuda amb projectes similars a més de 30 finques a l’illa, el que suposa aproximadament un 10% del territori agrari de Menorca.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *