Pfizer demana la regulació d’emergència als EUA de la seva vacuna contra la covid-19 Els reguladors tardaran unes tres setmanes a revisar tota la documentació

Vials amb l’etiqueta “COVID-19 / vacuna contra el coronavirus / només per injecció” i una xeringa mèdica davant del logotip de Pfizer
ACN Barcelona .- La farmacèutica Pfizer ha anunciat aquest divendres que ha presentat una petició a l’Administració d’Aliments i Medicaments dels EUA perquè autoritzi la seva vacuna contra la covid-19 per a ús d’emergència, segons publica ‘The New York Times’. Si la proposta tira endavant els nord-americans podrien tenir a disposició el remei a mitjan desembre. Dimecres passat Pfizer i el seu soci alemany, BioNTech, van anunciar que la vacuna era efectiva al 95%, i que funciona correctament en gent gran i en la prevenció severa de la covid-19.
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *