Austràlia estudia deportar un ciutadà espanyol que va mentir i va provocar un confinament de sis dies a Adelaida Era treballador d'un hotel on va detectar-se un brot i va amagar als rastrejadors que també era empleat en una pizzeria

ACN Barcelona .- La policia de l’estat d’Austràlia del Sud estudia deportar un ciutadà espanyol de 36 anys que va mentir i va provocar un confinament de sis dies a Adelaida. Segons publica el diari ‘The Australian’, el treballador de seguretat d’un hotel on es va registrar un brot de covid-19 va amagar als rastrejadors que treballava en una pizzeria en dir-los que hi havia anat a comprar-hi menjar. Els investigadors van creure que s’havia contagiat en comprar una pizza al restaurant i en descobrir la mentida van anul·lar el confinament de sis dies. L’home es troba legalment a Austràlia amb un visat temporal de graduat, que expira a mitjans de desembre. La investigació, en la que hi treballen una vintena de policies, ha de decidir si es deporta el ciutadà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *