Actes 8 Març

La Policia Nacional deté a Ciutadella a un home i una dona per un delicte de robatori amb violència Els autors van agredir als habitants de l'habitatge, a l'ésser sorpresos robant

El passat dissabte, agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Ciutadella, van procedir a la detenció d’un home de 26 anys i una dona de 27 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets es van produir el passat divendres capvespre, quan els suposats autors van entrar en un domicili, on van agredir als habitants al ser sorpresos.

Els habitants de l’habitatge estaven en una habitació quan van sentir uns renous provinents d’una altra de les habitacions del domicili i es van dirigir per veure que estava passant.

Els habitants van trobar a dues persones a l’interior del seu domicili intentant agafar el seu televisor, i al intentar evitar-ho els detinguts van agredir-los, per a continuació fugir del lloc dels fets.

En el moment en què els agents van tenir identificats els presumptes autors del robatori amb violència, van procedir a la seva detenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.