Iglesias, sobre el pacte amb ERC i Bildu: “Els Pressupostos seran històrics; l’aliança encara més” El vicepresident del govern espanyol celebra que l'acord "consolida" el bloc de la moció de censura

El president espanyol, Pedro Sánchez, i el vicepresident, Pablo Iglesias, mostren l’esborrany de pressupostos, el 27 d’octubre del 2020
ACN Barcelona .- Pablo Iglesias ha afirmat aquest dimarts sobre el pacte amb ERC i EH Bildu a l’entorn dels Pressupostos Generals de l’Estat: “Els PGE seran històrics; l’aliança encara més”. El vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030 del govern espanyol ho ha dit a Twitter, on també ha escrit: “La disponibilitat d’EH Bildu i ERC per donar el sí als PGE consoliden el bloc de la moció de censura del 2018 i de la investidura del 2020, com a majoria progressista a l’Estat”. El líder de Podem ha afegit: “Cal seguir negociant i sumant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca