Actes 8 Març

Transició Energètica i Sectors Productius col·labora un any més amb Innovem Fest, punt de trobada al voltant de la innovació La nova edició de l’Innovem Fest tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre a la Sala multifuncional des Mercadal, a Menorca

La nova edició de l’Innovem Fest tindrà lloc els dies 26 i 27 de novembre a la Sala multifuncional des Mercadal, a Menorca. Durant aquests dos dies els participants abordaran la manera d’afrontar el que anomenen la «sensació d’intempèrie», com viure la incertesa sense deixar de ser bones persones. També debatran sobre la manera d’incorporar al dia a dia la col·laboració, l’autoorganització, les noves formes de treball i el teletreball, i de com digerir l’èxit i el fracàs.

La Direcció General d’Innovació, a través de la Fundació Bit i el CentreBIT Menorca, dona suport a aquest esdeveniment, amb l’objectiu de promoure la competitivitat empresarial i la cultura de la innovació, uns objectius que comparteix amb l’associació Innovem, mitjançant la qual emprenedors i empresaris comparteixen coneixements, experiències i valors per ser millors empresaris i persones.

L’esdeveniment començarà dia 26 amb les conferències d’Albert Cañigueral, Dani Barqueta i Josep Darnés. Cañigueral és fundador del bloc «Consum Col·laboratiu» i autor del llibre «La feina ja no és el que era: noves formes de treballar, altres maneres de viure». Barqueta, que parlarà de la filosofia Maker, és programador i membre actiu de la comunitat Maker Menorca. La jornada continuarà amb la conferència de Josep Darnés: «No serveixo per emprendre». Acabarà la jornada amb la taula rodona «Sol davant el perill», que serà moderada per Juan González, científic de dades i doctor en Física de partícules aplicada a la salut, tecnologia, cooperació internacional i seguretat.

El dia 27 Xavier Marcet, president de Lead to Change i 8Wires, parlarà de com gestionar la intempèrie empresarial i què és realment innovar. També parlarà d’aquest tema Álex Pella, campió mundial de rutes transoceàniques en solitari i en equip. En aquesta segona jornada també participarà Rebecca Morris, directora de la Menorca Preservation Fund; Jorge Sandua i Joan Alvares de PutosModernos. Rebecca xerrarà sobre la importància de col·laboració i de la feina de Menorca Preservation Found, i amb PutosModernos es mostrarà el cas d’èxit d’aquesta iniciativa.

L’esdeveniment és gratuït però té places limitades, cal inscripció prèvia a través del web: innovem.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.