José Luis Benejam es reuneix amb els responsables de la Demarcació de Costes

José Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Mari López, regidora de Platges i Medi Ambient, s’han reunit amb Eugenio Hernández, delegat a Menorca de la Demarcació de Costes de les Illes Balears i amb Joan Mercadal, del Servei de Projectes i Obres, també d’aquest òrgan.

A la reunió, Benejam els ha traslladat una altra vegada la necessitat de què la Demarcació realitzi, com més aviat millor, les actuacions pertinents a la platja de Cala en Porter, després dels danys causats pels temporals al llarg d’aquest any.

Benejam, de nou, els ha expressat la seva preocupació per l’estat en el qual es troben segons quins espais de la platja, remarcant la importància de garantir tant la seguretat dels ciutadans, com de seguir donant-li a la platja una bona imatge.

Així mateix, s’ha analitzat la situació en la qual es troben les passarel·les de les dues platges del municipi i les delimitacions de les àrees reservades.

D’altra banda, també s’han comentat els diferents estats pels quals ha passat l’arenal de Son Bou durant aquesta temporada turística.

«La dinàmica del litoral de la platja de Son Bou és incerta, segons el que han indicat els experts en la matèria. Les múltiples variants a tenir en compte en aquest espai natural no permeten una previsió respecte del que passarà al futur a la platja», els ha indicat el batle d’Alaior.

Aquesta trobada ha vingut també a enfortir la bona relació existent entre aquest òrgan i l’Ajuntament d’Alaior, tractant altres temes de diversa consideració, relatius al manteniment de les zones costaneres del municipi, particularment de les platges urbanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.