Acte al Saló Gòtic de Ciutadella amb Lluís Casasnovas

Conferència pronunciada al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella per Lluís Casasnovas. A la taula hi podem veure els membres de la corporació municipal –darrer ajuntament abans de les eleccions de 1979- on també hi ha Ramon Cavaller.

A la taula s’hi poden veure, d’esquerra a dreta, Jaume Pons Mir, Ramon Cavaller Triay, Antoni Casasnovas Franco –alcalde de Ciutadella- Sergio Pons Fedelich, Josep Al·lès Serra i Gabriel Allès. Darrera Lluís Casasnovas, hi ha el també regidro Pere Calafat.

L’acte es devia celebrar entre 1976-1979, pel fet que hi veim la fotografia del reis d’Espanya.

El 3 d’abril de 1979 es van celebrar les primeres eleccions democràtiques, que va guanyar a Ciutadella la UCD de Joan Sintes Anglada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.